Här kan du köpa industriväggar i Stockholm

Industriväggar har blivit otroligt trendigt och är ett perfekt sätt att dela av ett rum – kanske för att få en sovdel i vardagsrummet eller för att få två avdelningar i ett väldigt stort rum. Oavsett ändamål finns flera vägar till en trendig rumsavdelare – läs mer om var du kan köpa industriväggar i Stockholm.

Möbel- och inredningsbutiker

En del möbel- och inredningsbutiker erbjuder olika typer av industriväggar som ofta är lämpliga att använda som rumsavdelare. Det brukar finnas en del olika storlekar och designer att välja bland och något som passar dom flesta smaker. Väggar av den här typen behöver fästas i golvet och en fast vägg så det gör inget om den inte når hela vägen upp till taket.

Måttbeställda lösningar via olika företag

Industriväggar som finns att köpa i möbel- och inredningsbutiker är ofta av smalare modell så om du önskar sätta en skiljevägg i en stor öppning eller för att skapa ett helt nytt rum kan det vara nödvändigt att måttbeställa.

Den här typen av väggar är väldigt trendiga och det finns flera företag i Stockholm som tillverkar industriväggar enligt kundernas önskemål. Några av fördelarna med det här alternativet är:

  • Möjlighet att designa själv
  • Mått helt enligt önskemål
  • Hjälp med montering

Till nackdelarna hör att det är ganska dyrt men med tanke på möjligheterna och resultatet kan det ses som en bra investering för bostaden.

Beställ industriväggar på nätet och få leverans till Stockholm

Det finns många återförsäljare på nätet som har olika typer av rumsavdelare och väggar i sina sortiment, även måttanpassade, vilket kan vara ett bra alternativ för den bekväme. Beställ direkt på nätet och få dina industriväggar levererade hem till din adress i Stockholm. Perfekt för den som inte har någon egen bil eller möjlighet att själv frakta hem en eller ett par otympliga väggar!

Köp material på byggvaruhus och bygg själv

Händig? I så fall är det inte så svårt att bygga en industrivägg på egen hand och det behövs heller inte särskilt mycket material eller verktyg. Köp ett gäng träreglar med lämplig dimension, kapa delarna i önskad längd, skruva ihop och måla.