Så anlitar du rätt städfirma i Stockholm

Vill du få ditt hem skinande rent men samtidigt frigöra tid till fritidsaktiviteter? Efter en lång dags arbete är det sista du vill att rengöra köket och skrubba rent toaletten. Så varför inte låta någon annan göra grovgörat åt dig? Läs vidare hos ishine.se för att få tips som hjälper dig att anlita rätt städfirma i Stockholm!

5 tips som hjälper dig att välja rätt städfirma i Stockholm

För att välja rätt städfirma i Stockholm bör du:

  • Veta vad du letar efter. Är det första gånger du anlitar städhjälp? Då bör du välja en erfaren aktör som vet hur det hela brukar gå till. Städarna kommer trots allt att vistas i din bostad, så du vill välja ett städbolag som känns pålitligt och tryggt.
  • Efterfråga flexibilitet. Det är också viktigt att städfirmans schema passar ditt eget schema. För du vill ju att städningen sker på dina villkor och på en tid som passar dig.Till exempel vill du förmodligen inte att städarna kommer när du och din familj sitter och äter middag eller har gäster.
  • Sök efter recensioner och omdömen. Du kan med fördel fråga dina vänner, släkt- och familjemedlemmar, kollegor eller grannar om tips. Kanske har någon av dessa nyligen anlitat en bra städfirma i Stockholm? Du kan även söka efter recensioner och omdömen på nätet. Dessa berättar ofta en hel del om hur nöjda tidigare kunder har varit med deras tjänster.
  • Bestäm vad som ska gälla. När du har hittat ett städbolag som du gillar är det dags att komma överens med dem. Ni bör tillsammans bestämma vad som ska gälla. Hur ofta ska de städa hos dig, vilka tjänster ska ingå och när ska städningen ske? Och framför allt: vad kostar kalaset dig? Tänk på att städbolaget kanske behöver några veckors framförhållning för att kunna hitta en ledig lucka i sin kalender.
  • Var medveten om vad som städas och inte. Som vi redan har varit inne på är det viktigt att ni avtalar om vilka städtjänster som ska ingå. Du bör vara bergsäker på vad de tar hand om och vilka åtaganden du själv har. Till exempel kan du vilja ställa undan disken så att städarna kommer åt bänkskivor, diskho m.m.